Groeicoaching

Door middel van een oriënterend gesprek maken we kennis met u en uw bedrijf. Omdat u een IT- partner bent, zullen we snel tot de kern van de zaak kunnen komen en afspraken maken over onze aanpak en doelstellingen.

Bij de ene partner zullen periodieke commerciële trainingen voor het verkoopsteam volstaan, voor de andere dringen zich misschien strategische sessies of klantenbezoeken zich op.

In elk geval biedt BusinessforBusiness IT-resellers een topcoach. Een professional die beter dan wie ook op de hoogte is van de IT-strategie, de laatste solutions updates en programmatorische nieuwtjes. Enerzijds, iemand die verder gaat dan het traditionele account management, en dus ook meedenkt op bedrijfsniveau of operationeel een handje toesteekt. Anderzijds, iemand die de klassieke consultant overtreft door niet langs de zijlijn te blijven staan, maar als een echte coach ‘in the business’ aanmoedigt of zelfs voordoet.

De coaching of de begeleiding kan dus commercieel georiënteerd zijn, maar we voelen ons ook meer dan comfortabel om samen met u de bedrijfsstrategie te ontwikkelen of te verfijnen. Managementcoaching is daarom minstens zo belangrijk in ons plan. Het valt ons trouwens op dat vele succesvolle resellers hun strategie spiegelen aan of afstemmen op die van hun hoofdleveranciers.