Missie

Heeft u al nagedacht wat uw bedrijf over 5 jaar zal verkopen? Wie uw klanten zullen zijn en hoe specifieke IT-behoeften ingevuld zullen worden? Wellicht wel als ik mag afgaan op uw nieuwsgierigheid om onze website te bezoeken.

Ik heb ook nagedacht over uw business, wie uw klanten van morgen zullen zijn en wat én vooral hoe wij hen kunnen bedienen. Deze denkoefening heeft mij geleerd dat indien IT-resellers willen inspelen op de toekomstige noden, zij hun bedrijf en hun medewerkers terdege moeten voorbereiden.

BusinessforBusiness kan samen met u deze transitie inzetten en ervoor zorgen dat u tijdig kan anticiperen op de visie van uw leveranciers en klanten. BusinessforBusiness wordt uw partner om de assets van uw onderneming klaar te maken voor morgen.

Het begint echter allemaal met een sterk plan. Een plan dat we samen schrijven in functie van het potentieel en de ambities. Hoewel het opzet eenvoudig opgebouwd en uitgewerkt wordt rond readiness, business development, portfolio mapping en operationele planning, zal deze oefening heel wat inzicht vergen. Business plannen worden soms op bierviltjes gekribbeld of uitgeschreven in heuse boeken. BusinessforBusiness houdt het graag bij werkbare templates die we graag met u delen.