Partners

De filosofie van BusinessforBusiness gaat beslist verder dan de eigen activiteiten. We hopen ook andere bedrijven te inspireren die hun specialisatie ten voordele van het kanaal willen promoten. Het IT-kanaal lijdt thans onder het heersende business-to-business model waarbij concurrentie en protectionisme ten koste van marges en kennis te vaak centraal staan. In plaats van B2B lijkt ons een oproep tot business-for-business niet ongepast. We zijn ervan overtuigd dat de kracht van het kanaal groter is dan de som van de individuele reseller. De voorwaarde is wel dat het herverdelen van kennis (competentie matrix) bespreekbaar wordt en dat partners vanuit hun eigen specialisatie niet alleen eindklanten maar ook collega-resellers benaderen.

Bent u van mening dat uw bedrijf of dienst waardevol kan zijn voor een collega-partner, dan kan u hier uw bedrijfsgegevens achterlaten of adverteren. Voor meer informatie en voorwaarden, kan u contact met ons opnemen.

Bedrijven die volgens ons hier niet kunnen ontbreken zijn het betere call agentschap, het beste marketing bureau, creatieve event planners en vele anderen.