Website in groei

"Zeggen wat je doet en doen wat je zegt", daarmee maken we ons sterk. Om dit principe te documenteren vonden we het de moeite om het groeipad van onze eigen website aan u voor te leggen. Groeien is een dynamisch en evolutief proces dat zich afhankelijk van middelen, potentieel en visie ontwikkelt. Onze website is daarom een uitstekend voorbeeld van een groeisite.

Voorlopig werd de website volledig geschreven in xhtml. Onze webmaster maakte hiervoor gebruik van Microsoft Expression Web. In een volgende fase zullen we evolueren van een statische naar een dynamische site die aan serverkant geprogrammeerd wordt op basis van ASP.NET. Het menu zal vervolgens ontwikkeld worden met Microsoft Silverlight.

Eens we overgestapt zijn op ASP.NET zal er een database gekoppeld worden waaruit automatisch de gevraagde informatie opgepikt wordt. Op deze manier kunnen bezoekers van de site zoeken op typische kernwoorden in onder andere in de nieuwsrubriek. De zoekfunctionaliteit zal zeker verder ontwikkeld en uitgebreid worden.

Bezoek geregeld deze website en stel zelf vast hoe de website en vooral uw gebruikservaring groeit.