Groeicoaching

Groeien doe je nooit alleen.

BusinessforBusiness biedt voor een ambitieuze ondernemers en ondernemingen een daadwerkelijke oplossing. Complementair aan het account management van leveranciers biedt BusinessforBusiness een groeicoach die persoonlijk en op bedrijfsniveau uw onderneming, verkoopsploeg of zelfs strategie kan begeleiden met het oog op kwalitatieve en kwantitatieve groei.

Objectieven worden nagestreefd door middel van op maat gemaakte business plannen, eventueel solution plannen, readinessschema’s, verkoopstraining en zo meer. Uw onderneming krijgt een eigen account manager, of beter een groeicoach die in tegenstelling tot traditionele consultants niet alleen meedenkt en uitstippelt, maar ook daadwerkelijk meedoet. De groeicoach van BusinessforBusiness komt zelf de overeengekomen sales updates geven, kan mee de inhoud of presentatie van een seminarie samenstellen en is graag bereid om uw klant te bezoeken samen met uw verkoper vanuit een pure commerciële benadering of vanuit een coachingrol.

De unieke relatie die de groeicoach van BusinessforBusiness heeft, moet ons in staat stellen de overeengekomen groeiobjectieven te realiseren. De laatste informatie en updates over producten, oplossingen en programma’s komen uit eerste bron en vertaald naar uw specifieke behoeften. Escalaties en procedures kunnen gemakkelijker ingezet en opgevolgd worden. Vanaf nu is uw bedrijf ook een "Managed Partner".