Presentatie

Praten doet verkopen, niet.

Uiteraard zal u uw groeicoach kunnen aanspreken om van uw verkoopsmedewerkers vlotte en enthousiaste sprekers te maken. De ene zal hierbij zijn presentatievervaardigheden kunnen aanscherpen, de andere leert hoe hij een verkoopsgesprek aangaat of succesvol afsluit.

Naast de medewerkers kan BusinessforBusiness ook een aantal presentaties voor haar rekening nemen. Wenst u een klantenseminarie te organiseren of een productpresentatie aan te bieden, dan heeft u daarvoor een bekwame spreker nodig. BusinessforBusiness kan zelf een aantal sessies verzorgen, maar werkt ook samen met andere professionele sprekers.

Tijdens onze gesprekken zal u van ons vernemen dat de presentatie slechts een onderdeel is van een goed seminarie of evenement. Zowel de voorbereiding als de opvolging is cruciaal om zulke initiatieven succesvol te organiseren. Uit ervaring begrijpen we dat vele IT-resellers net hiervoor geen tijd of personeel over hebben. Vandaar onderhoudt BusinessforBusiness nauwe contacten met zelfstandige partijen die dit deel van uw seminarie, klantendag of workshop kunnen overnemen. Uw klanten verwachten uw volle aandacht. U hoeft zich dan ook niet bezig te houden met het schrijven van een uitnodiging, het opkuisen van uw database, het versturen van e-mails, het uit- en nabellen en het verzamelen van gadgets of documentatie.